♡ Hallu

Har köpt dessa tidningar från City Gross ska titta lite sen så har man fått en gåva med typ:) Kram Natacha ♡


♡ Godnatt

Godnatt mina blogg tittare, min kompis kommer hem idag-imon från London:) vill du kolla in hennes blogg så finns det på "Länkar". Xoxo Natacha


♡ THIS MOVE IN


♡ GODNATT

Nu så ska jag sova efter en awesome day:) Jag har varit i Danmark och jag har varit där typ 5-6 timmar:) Jag och mina föreldrar o min lillebror åkte till min mormors jobb (inte långt ifrån Helsingör)
Hon jobbar med nått med maskiner, vet ej men iaf har haft en roligt dag och har köpt lite saker.... Kommer imorgon bilder på vad jag har köpt♡ XoXo Natacha♡


♡Läsa♡

HALLOJ!!! Japp nu så ska jag läsa och dricka mitt te♡ Undrar ni var det är för bok är det Elsas-värld.... Har läst lite men tycker att den e redan bra:) men nu så ska jag läsa:)♡


♡Godnatt♡

♡Hej nu så ska jag sova men idag så va deg sista dagen i skolan och sen har jag SPORTLOV, Yeey;)♡ Men jag var också på Maxi och köpte en sak till mig själv kommer sen på bild♡ Men jag har haft myskväll och kollat på mina turkiska serier som jag älskar♡ Just nu så sover mamma på den ena soffan och pappa på den andra soffa,Hahaha♡ Men godnatt och ha en fortsättning bra kväll/natt♡ Xoxo Natacha♡


Halloj

Japp men idag är det ju Alla hjärtans dag och ja hoppas att ni hade/har a great day. Men 06.32 så vakna jag och tog presenten till mamma och pappa, jag gick ner och gav först till pappa sen så gav jag till mamma och hon bara, vad finaa:) hahah och pappa bara krama mig och mamma:) men senare vid 18.20 så åkte vi till Milano resturangen/pizzaria.( Ättekulla)
Jag tog en pizza med "pfeferoni". Kommer bild:) och Goodnight everybody:) XoXo Natacha


Bilder

https://cdn1.cdnme.se/4009163/7-3/pic_511aab1ce087c31780e65569.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4009163/7-3/pic_511aab4c9606ee2079b105e4.jpg" class="image">


Haulat och Väla

Halloj! Idag så har jag varit i skolan..självklart:O
Men iaf så har jag varit med Albin och då så frågade sen hans mamma om jag skulle vilja hänga med Albin och hans pappa på Väla så sa jag.
- Ee jag tror jag inte får av mamma
- Men om du vill så ring din mamma och fråga. (Albins mamma)
Jag ringde henne och hon sa jag skulle vara hemma 20.00 och jag bah jaha mamma lät mig typ när jag trodde hon skulle säga nej. Men vi åkte typ 16.50 eller nått så.;) men jag och Albin gick nästan hela Väla och vi tog en vagn med;) Vi la jackorna och jag satt på vagnen och vi skulle på Chili eller aa och jag satt så typ Albin lät mig åka själv hissen så den liksom gick upp sen så tryckte jag på knappen så den gick ner. Då så gick Albin lite bort och jag bara Albin kom så han hann ej och jag åkte upp. Jag tryckte igen o åkte ner och då hann han:) så fet roligt. Vi gick in på GinaTricot,Lindex,Kappahl,H&M,Acseccessoriez,TGR och Ur&Penn och nån till;) och har köpt saker:) kommer bildet snart!


Halloj

Jag är hos mina kusiner i stan då:) har roligt dom är så söta och kanske lite pytte jobbiga ibland pytte hahah;) men hajdå:)!


Melodifestivalen

Ja jag kollar på melodifestivalen och vem kommer gå vidare?? Jag hoppas att David Lindgren eller hon som sjöng Gosa den va sådär.... Vem vem/ville du att skulle gå vidare?